froost93 Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Nick: FROST Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): 8 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ponad 10 lat z przerwami małymi Steam / NonSteam: STEAM_0:0:35142357 Dlaczego Ty: Jestem tutaj z polecenia Nynka, a skoro on uważa, że się nadaję to nie powinno się mieć wątpliwości żadnych ;> adminuję też na dd2 #2 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w wolny dzień potrafię na dzień ponad 3-4 godzinki, w normalny ponad godzinę, ale nie jestem też maszyną i jak każdy mogę mieć gorsze dni Kontakt: 56525456 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Cóż, nie wypada mi go namawiać i być na NIE Wymagania spełnia, widuję na serwerze, na którym często "zamyka" Nie zastanawiać się tylko brać ^ ^ Na TAK oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Na tak. Widuję na serwerze, ogarnie,wiek, steam a najważniejsze, że ma chce nim być. Brać, brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Przepraszam, ale w tym wypadku muszę coś od siebie dodać w temacie z racji, że jest to Mój Admin. @froost93 - czy jesteś na 100% pewny tego, że dasz radę wyrobić tygodniówki na dwóch serwerach? U mnie ledwo mieścisz się w granicach 10 godzin w tygodniu. Teraz jak zostałbyś adminem tutaj to musiałbyś minimum 14 godzin spędzać na dwóch serwerach - zdajesz sobie z tego sprawę? + Multi Admin płatny u Nas - zawsze tak było. ^^ Jeżeli tak to jak najbardziej polecam Frościka, bardzo porządny Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 tak, często na serwerze, ogar ++Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi