Psycholog banan Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Sprzedam konto w lolu ma lvl 137 wszystkie postacie do tej pory. 149 skinów z chroma itp. Dokładnie 2 ultimate skiny 1 muthic skin 12 legendarnych i 28 epicków i 42 legacy i 24 chroma. Mam też 34 emotek a ikonek 184- 1 ultimate 26 epic i 107 normalnych i 9 legacy. wardów mam 1 myrhic 6 epiców i 7 normalnych. A chroma paków mam tak 6 epików-2x orianna 1 thresh 2 graves i riven normalnych mam do lee sina kai'sy yasuo zeda i luciana. Jeśli osoba chce dowiedzieć się więcej o tym niech piszę na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) cena?? Edytowane 5 Marca 2019 przez Master Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Cena do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) 37 minut temu, Psycholog banan napisał: Cena do ustalenia ehhh... pisząc taka wiadomość jesteś z góry na stratnej pozycji. Bo przypuszczam ze jak zapytam "ile konkretnie chcesz?" to mi odpiszesz coś w stylu "a ile proponujesz?". To jeden z podstawowych błędów przy sprzedaży. Poczytaj troszkę o technikach sprzedaży i technikach kupieckich oraz przeANALizuj (hehe) tą sytuacje. Teraz sprzedajesz jakieś konto w lolu ale może za rok albo dwa będziesz chciał sprzedać samochód/mieszkanie lub cokolwiek o dużej wartości, potraktuj to jako rade na przyszłość PS. ile konkretnie chcesz? Edytowane 5 Marca 2019 przez Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Konto sprzedam ci za 700 zł. Są skiny których nie da się dostać jak i ikonek i innych rzeczy więc jest warte ile jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 10 Marca 2019 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi