Propsiq Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam wszystkich bardzo Serdecznie! - Nazywam się Krzysztof lat mam 16. - Mieszkam w Warszawie. - Moje zainteresowania to Piłka nożna, Dziewczyny, Koszykówka. - Uwielbiam jeść fastfoody.. Pizzę, kebaby , hamburgery itp.. - Interesuję się Informatyką, oraz rowerami i komputerami. + Gram pod nickiem Propsiq i najczęściej będę na Cod modach , DD2. Pozdrawiam myślę że będzie nam się super Grało! JoŁ. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Heyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Cześć, zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Siemantus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi