Imago Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Wzór skargi: Data i godzina: Pare minut temu Nick admina/gracza, który zawinił:Pablito Dowody: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:33576177' [AMXBans] Your IP: '83.23.250.67' Świadkowie: Uzasadnienie:Nieogarniety Admin który nad uzywa swojej rangi, zwróciłem mu uwage ze nie ogarnia ludz, ktorzy kampia, a on powiedzial ze zaraz ja dostanie bana i dostalem co prawda na 5 min, admin zachowuje sie arogancko Pozdrawiam najlepszego admina :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 czekałem, aż tą skargę napiszesz to teraz zacznijmy od początku... napisałeś skargę, nie odwołanie od bana więc przedstaw dowody jako oskarżający masz taki obowiązek //edit bym zapomniał http://multi-head.pl/index.php?/topic/1020-regulamin-forum/ §5. Posty podpunkt 6 "Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii" "Pisania całej wypowiedzi pogrubioną czcionką, pochyloną czcionką, podkreśloną czcionką, przekreśloną czcionką - stosujemy tylko po to, żeby podkreślić znaczenie danego słowa w poście," czekam na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imago Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Niestety nie zdążyłem zrobić ss ;/ ale moim zdaniem admin tak nie powinien sie zachowywac prosze zwrócic na to uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 1. Co do mojego nieogarniania to .... zobacz w bansa ... to link ===>http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.phpparę osób wyleciało za kampienie albo było slapowanych 2. Czyli nie masz dowodów ? jeśli nie to proszę o zamknięcie i dodanie ostrzeżenia koledze @@Imago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Cóż @@Imago nie posiadając dowodu na winę admina nie można składać skargi. Tym bardziej ban 5-cio minutowy, który już minął. W związku z powyższym otrzymujesz upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi