Alvin16 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Nick: Alvin Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): praktycznie zerowe. Jedynie wiem jak sie zachować w poszczególnych sytuacjach, ponieważ widze jak to inni admini wykonują. Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: 1.6, CS:CZ, i teraz CS:GO ogólnie jakieś 3 lata gram w CS, z przerwami. Dlaczego Ty: Ponieważ jestem miły, potrafie sie zachować, pomocny, uczynny, przyjacielski, potrafie słuchać, Szybko sie ucze. Podoba mnie się również ten serwer, lecz zdarzają sie momenty, kiedy nie ma na serwerze admina a jest potrzebny bo np. Jakiś kolega przeszkadza w grze, czy puszcza muzyke. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Pare razy w tygodniu po 3-4 godzinny Kontakt: E-mail [email protected] Link do GameTracker'a: Miałem dużo nick'ów, ale ten jest aktualny http://www.gametracker.com/player/Alvin/91.185.185.20:28075/a to jest poprzedni nick jaki miałem też daje link http://www.gametracker.com/player/Alvin%21/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Żadnych zastrzeżeń nie mam. Aktywny na czacie tekstowym jak i również głosowym. Pomocny i kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam. Wczoraj pojawił się pewien problem bowiem coś się zepsuło z kontem z którego pisałem podanie. Chciałem zmienić e-mail i hasło, lecz gdy poprosiłem system o zresetowanie hasłą nie dostałęm odpowiedzi ani informacji jak brzmi moje nowe hasło. Dlatego założyłem nowe konto i bedzie to moje główne (prawdziwe) konto. Przepraszam za utrudnienia i kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Jestem na tak, ogarnie wszystko tak jak ja . Jedyne zastrzeżenie mam czasem tylko co do jego kultury, ale tak to miły, pomocny i zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszRush Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 nie mam zastrzeżeń, przyjacielski pomocny i kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Nie ma z Tobą problemów na serwerze także jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jasne że ta tak zawsze uczynny i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkuTM Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Również jestem na tak. Aktywny, kulturalny, ogólnie- żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 I przyjmujecie go czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi