Sebastian #1 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Siemka Kupiłem dzisiaj VIPa i nie mogę się zalogować. Wpisuję tak jak w instrukcji setinfo _ss HASŁO i nic się nie dzieje. Próbowałem też setinfo _pw i też nic Mam instalkę z cssetti (o ile dobrze pamiętam) podobno to może być tego wina. Pomocy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Po prostu daj spację między setinfo a _pw/_ss Hasło w " haslo" ujmij. Powodzonka! np. setinfo _pw "123" Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Squb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian #1 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Hmmm dalej zero reakcji ze strony konsoli. Załóżmy, że hasło brzmi dupa2. To wpisuję : setinfo _ss dupa2 i nic mi konsola nie odpowiada ani VIP się nie pojawia przy nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Jeśli samo hasło wpisujesz bez cudzysłowia tak jak podałeś przykład to nie zadziała. Musisz wpisać setinfo _ss "HASLO W CUDZYSŁOWIU" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian #1 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Vip dołączył !!! Jesteś wielka ! Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi