Atypowy Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Imię:Piotr Nick:Atypowy Wiek:16 Doświadczenie na Stanowisku Admin:dosyć dobre Znajomość SM/10:7 SteamID: STEAM_0:1:117274858 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Fox010101/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/Atypowy/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze:nie pamiętam dokładnie Ile dziennie grasz na serwerze:3/4 godziny w weekendy więcej Dlaczego chcesz zostać adminem:Gram już trochę na tym serwerze i nie powiem spodobał mi się, jedyny w sumie na jakim gram, tylko jeden problem jest, że na serwerze jest bardzo mało adminów a dziennie naprawdę sporo cziterów jest na serwerze, gracze bez kultury, a z tego co widzę to admini aktualni są mało aktywni. Chcę aby na serwerze panował porządek bez cziterów i graczy którzy mówią przez mikrofon mając 9/10 lat piszczących aż się grać nie da. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Arcanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybixx Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Wydaje mi się, że poradzi Sobie na stanowisku Admina. Musi poprawić kulturę a tak to: + wiek + doświadczenie Dał bym okres próbny Pozdrawiam Atypowy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszak i Dycha Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem na tak, bardzo ogarnięty gracz myślę, że z pewnością sobie poradzi na posadzie admina, +doświadczenie + wiek Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Blaszak i Dycha Atypowy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 + Doświadczenie + Wiek + SM Tylko coś ostatnio nie widzę cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Witam, Grasz na serwerze, widuję Cię i problemów z Tobą niema. Wiem o przeszłości, że lubiłeś wybuchnąć, no ale każdemu się zdarza. Zależy Ci na posadzie, inaczej byś nie składał 2 raz podania, co również docenię. Wiek, mutacja, gt i sm na plus. Widać, że jak masz czas to grasz. Nie jestem jednak pewny, czy nie będziesz nadużywał admina i czy będziesz bezstronny. Adminów potrzeba jestem za okresem próbnym 3 tygodnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Atypowy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi