B.A.N.A.N. Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 imię: Grzegorz nick: B.A.N.A.N. wiek: 14 lat gram na serwerze 30/50 godzin dziennie na serwerze jestem 1/3 godziny moje konto na steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198377419781/ chce być adminem bo jak jestem na serwerze zazwyczaj nie ma adminów a jest dóżo cheaterów , ludzi którzy się drą itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Zastosuj się do wzoru, masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi