Rekuseq Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Imię: Marcin2. Nick: REKUSEQ, ale grałem też dużo pod nickiem ? ¡ яєкυѕєq ! ?3. Wiek: 15 mutacja jest, dużo osób nie wierzy że mam 15.4. Doświadczenie na Stanowisku Admin: W Cs go, małe5. Znajomość SM/10: 6,56. SteamID: STEAM_0:1:1664350717. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/RekuseqBoteq/8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/REKUSEQ/145.239.237.109:27165/ 9. Od kiedy grasz na serwerze: jak powstał serwer Wbilem po raz pierwszy.10. Ile dziennie grasz na serwerze: 1-2h czasami mniej (zależy od ilości nauki)11. Dlaczego chcesz zostać adminem: Bo serwer mi się podoba, nie kiedy wbijam z kolegą i trochę tam posiedzimy. Jednak niestety co chwile jest jakieś dziecko wyzywające Cię od ku*w i nie tylko. Plaga cheaterów to już wgl masakra, potrafi być 3-5 cheaterów na raz. Nawet dzisiaj grając widziałem już chyba z 4 odpały, więc mógłbym pomóc serwerowi w rozwoju, bo na prawdę przyjemnie się na nim gra @aquax zezwoli na pisanie podania, bez odczekania 7 dni od momentu odrzucenia. Pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeMoNeK1910 Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 eh Można dać szanse +mikro +sm +malo adminow powodzenia Rekuseq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Z perspektywy zwykłego gracza Rekus jest sympatyczny i zawsze chętny do pomocy, nieco wygadany i z dobrym poczuciem humoru. Jedynym minusem jest czas gry - tak, rozumiem, nauka - ale jednak te 3 h na dzień byłoby lepsze. Według mnie powinien dostać okres próbny, jest naprawdę wart posady admina Rekuseq i aureox dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi